Историјата на Shandong Lizhi Machinery Co., Ltd

Shandong Lizhi Machinery Equipment Co., Ltd. се наоѓа во Џинан, Шандонг, Кина.

Џинан, познат и како „Пролетниот град“, е главен град на провинцијата Шандонг.Џинан е наречен „Пролетен град“ поради многуте извори.Познат е како „лотос на четири страни и врби од три страни, еден град со планини и половина град со езера“.Има 72 познати извори, прекрасни пејзажи и долга историја.Тоа е база за производство на машини во Кина.

Lizhi Machinery започна да дизајнира и произведува во јуни 2016 година, а на пазарот влезе во октомври 2016 година. Оттогаш поминаа 7 години, при што годишната продажба достигна 30 милиони јуани, а годишниот обем на извоз достигна 10 милиони јуани.

Lizhi Machinery е претпријатие специјализирано за производство на месо, водни производи и машини за преработка на храна подготвена од зеленчук и е посветена на развој и истражување на месо, водни производи и зеленчук подготвена храна.Lizhi Machinery е и домашен производител на опрема за обликување, димензионирање, прашкаст и премачкување од големи размери.

Зафаќа површина од 30 хектари, уникатната фабричка област налик на парк има прекрасна глетка и елегантна канцелариска средина.Работилницата е поделена на работилница за лим и работилница за монтажа, на вкупна површина од околу 10.000 метри квадратни.Опремата за обработка е напредна, управувањето е строго, а изработката е извонредна.Го достигна меѓународното напредно ниво и беше добро прифатено од домашни и странски клиенти.Haoweier ги зема потребите на клиентите како центар, деловната филозофија да се биде професионален и силен, да му се оддолжи на општеството со благодарно срце и да создава вредност со посветеност.Haoweier Machinery е достоен за вашето внимание и соработка.Ви благодариме за поддршката и довербата.Haoweier ќе се развива заедно со вас.

Карактеристики на Shandong Lizhi Machinery Equipment Co., Ltd.:
1. Напредни концепти за дизајн, силни иновации, истражувачки и производствени способности;
2. Напредна опрема за обработка, машина за ласерско сечење увезена од Германија, висока прецизност на сечење и висока ефикасност.
3. Користени материјали, електричен дел: германски simens (Siemens);пневматски дел: германски Festo (Festo);хидрауличен дел: оригинално склопување на производи од викер, персонал, паркер и интегрирано хидраулично во светот.Сите користат нерѓосувачки челик 304 (тестиран со напредна квалитетна опрема за инспекција во САД)
4. Изведба на многу високи трошоци.Односот на перформансите и цената на Lizhi Machinery е исклучително висок.Во споредба со слична странска напредна опрема, цената е околу 1/5-1/6 од онаа на странските земји.

Историјата 1
Историјата 2

Време на објавување: 16 јануари 2023 година